Ще търсим половинки с Facebook Dating, но това ли е ключът?

Отживелица ли са вече традиционните запознанства?
13 сеп 2019 15:38, Александър Попов
16
Ще търсим половинки с Facebook Dating, но това ли е ключът?
Снимка: Reuters

Ще успеем ли да си намерим половинка във Facebook? На този въпрос въпрос ще открием отговора съвсем скоро. Социалната мрежа пусна в 20 страни приложението за запознанства Facebook Dating, което ще свързва потребителите въз основа на техните лайкове, кликове, постове и приятелска мрежа.

Facebook Dating ще бъде първото по рода си толкова мащабно приложение за запознанства и ще има успех. Фокусът му е свързан с намирането на сродна душа. В този аспект има сериозни алгоритми, чрез които мнозина биха могли да се откриват на база общи интереси, заяви д-р Камелия Терзийска, съдружник в мачмейкинг агенция "Идеалната половинка", в предаването "Бизнес старт" с водещ Христо Николов по Bloomberg TV Bulgaria.

Идеята за алгоритъма на любовта е гениална. Повечето млади хора прекарват доста време във Facebook. Т.е. той ще ни улесни да открием това, което сами не можем в обикновен сайт за запознанства, заяви от своя страна писателката Стефана Белковска. И според нея платформата ще се ползва със сериозен успех.

Мачмейкинг агенцията "Идеалната половинка" свързва хората индивидуално, сподели д-р Терзийска. Когато при нас дойде човек, който търси връзка, ние изготвяме въпросници с психолози и започваме активно да търсим профила, който той ни е дал, посочи тя.

Нямам поглед върху агенциите за запознанства, сподели Стефана Белковска. "Предполагам, че имат успех. А традиционните запознанства не са отживелица", допълни още писателката.

Още по темата и целият разговор вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: Facebook Dating
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Хитро е доста. Ще свързва хора със сродни интереси. *** си мислят само за секс, разбира се... После защо са нещастни...
13
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Яко.
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проблема е, *** когато си търсиш партньор не излизаш с цялата си история от раз. Малко е кофти бих казал. :-)
11
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези яко са го закъсали. Закривай!
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Психолози в България се изказват? Това някаква шега ли е? Ахахаха!!! Та това е най-безполезното и некадърно съсловие в страната! Тия хора са с крайно глупава школовка. Отделно, че в България психолози и философи стават хората от които в училище нищо не е ставало.
9
1
 
15
 
! Отговори
... преди 4 години
Епа ако си търсите секс то и сега без алгоритми без нищо мое да се намери кой да ви изпющи в нета! Инак Тия приложения обикновено 99% от хората дето ги използват търсят не друго ми само и единствено секс! Башка, че над 90% от използващите ги са мъже! Та ако ти се прави секс с мъже то това меже и да е добро приложение!
8
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредната тъпотия!
7
1
 
9
 
! Отговори
Косьо преди 4 години
О всемогъщи Фейсьо помогни на душите в лампата да се намерят!
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак пенсионерски изпълнения - сродни души ще търсят. Ей затова фейса умря. С*кса щеше да го раздвижи, ама не... окей, нека видим какво ще стане, аз съм песимист.
5
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моята жена я открих във Фейсбук.Беше сред приятелите на един колега,с който случайно се оказахме на едно място и станахме приятели във Фейсбук,а и тя случайно му е станала приятел във Фейсбук.Имаме вече и две деца.Какво нещо е животът и колко голямо значение имат случайни събития.
4
1
 
22
 
! Отговори
Тиндър преди 4 години
В тиндъра има много серопозитивни момчета и момичета, успех с обмена на вируси.
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обикновен сайт за запознанства, прикачен към платформата на фейсбук. Ще бъде и точно толкова ефективен.
2
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какво лошо има?Тиндър е супер - искаш готино време и секс с хубаво хора, без обвързване - ами то си е за това! Сега, някакви тука ми викат мии вии как тъй бе ни са обичате па са таковати ... Ами така. Няма лошо. Важно е, да ти е хубаво! Другото са глупости!
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В електронното гето суратбук влизам 10 пъти в годината, ако не мога да се свържа с някой по телефона.